ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για αγορές άνω των 30 ευρώ *Εξαιρούνται ΔΠ*

ΑρχικήΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΗ Μάρκα

Η Μάρκα

 

Η ΜΑΡΚΑ

lymola δερμοκαλλυντικα η μαρκα και η αξιες μας

"To όραμα μας είναι να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις ομορφιάς με ευέλικτη δράση και υψηλή αποτελεσματικότητα, που θα βοηθήσουν τις γυναίκες να αναδείξουν την φυσική τους ομορφιά." 

ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΟ 1985

Η L’Ymolà ιδρύθηκε το 1985 στο Παρίσι. Με πυρήνα της φιλοσοφίας μας την καινοτομία, δημιουργήσαμε δερμο-καλλυντικά με βάση τις αρχές της φυτοθεραπείας και της βιοτεχνολογίας. Συνδυάζοντας ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης σε υψηλή συμπύκνωση και εξελιγμένους δραστικούς παράγοντες τεχνολογίας αιχμής, παρέχουμε υπεύθυνες λύσεις στις προσωπικές ανάγκες ομορφιάς της σύγχρονης γυναίκας, σε κάθε ηλικία. Θεμελιώδης αρχή των εργαστηρίων μας είναι η προσήλωση στην δημιουργία καινοτόμων ποιοτικών προϊόντων υψηλής αξιοπιστίας και εγγυημένης ασφάλειας.

 

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ, KAINOTOMIA & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Με περισσότερα από 30 χρόνια τεχνογνωσίας στην κοσμητολογία, τα εργαστήρια της L’Ymolà αναπτύσσουν καινοτόμα δερμο-καλλυντικά  εξαιρετικής αξιοπιστίας που εξασφαλίζουν μέγιστη αποτελεσματικότητα και απόλυτη ασφάλεια. Η έρευνα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας. Έτσι, η επιστημονική μας ομάδα μελετάει πλειάδα συστατικών φυσικής προέλευσης, βιολογικούς και βιοτεχνολογικούς παράγοντες πριν αναπτύξει την ιδανική σύνθεση. Η επιλογή των συστατικών γίνεται με αυστηρότατα κριτήρια ελέγχου του επιπέδου επίτευξης της αποτελεσματικότητας, τεκμηριωμένης επιστημονικά από την διενέργεια κλινικών μελετών. Όλα τα προϊόντα υφίστανται αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο της παραγωγής, διασφαλίζοντας έτσι την εγγύηση ολικής ποιότητας της L’Ymolà.

 

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ

Τα εργαστήριά μας διεξάγουν συνεχείς έρευνες για την ανάπτυξη πρωτοποριακών συνθέσεων που θα ανταποκρίνονται ολιστικά στις ποικίλες ανάγκες της γυναίκας. Πρόσφατο επίτευγμά μας είναι η Θερμο-Προστατευτική Κρέμα Αναδόμησης Μαλλιών, Creme Traitante Apres-Shampoo, η οποία προσφέρει στα μαλλιά πολλαπλή επανορθωτική και προστατευτική δράση από επιβλαβείς παράγοντες, όπως είναι αυτή της θερμότητας των συσκευών styling. Μένοντας πιστοί στις θεμελιώδεις αρχές  και αξίες της φιλοσοφίας μας, επενδύουμε στην συνεχή εξέλιξη και δεσμευόμαστε να εξακολουθήσουμε να βοηθάμε την γυναίκα να νοιώθει και να είναι όμορφη σήμερα, αύριο και για πάντα. 
 
 
logo