ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για αγορές άνω των 30 ευρώ *Εξαιρούνται ΔΠ*

ΑρχικήΒΟΗΘΕΙΑΤρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα
Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες VISA και MASTERCARD και οι συναλλαγές γίνονται μέσω του ασφαλούς pay center της Τράπεζας Πειραιώς.
 
PayPal
Ασφαλείς συναλλαγές μέσω του PayPal λογαριασμού σας.
 
Τραπεζική Κατάθεση

Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση ή με e-banking στον λογαριασμό:

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ              IBAN: GR32 0172 0090 0050 0901 4763 193            Δικαιούχος: COSMEDEL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ E.Π.E.  
  • EUROBANK                           IBAN: GR19 0260 0060 0004 9020 1182 438            Δικαιούχος: COSMEDEL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ E.Π.E. 

Με την λήψη ενημέρωσης στο σύστημα πληρωμών μας για την εξόφληση, επιβεβαιώνουμε την παραγγελία σας και ξεκινά η διαδικασία αποστολής της. Παρακαλούμε κρατήστε το αποδεικτικό της συναλλαγής σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που πραγματοποιείτε την πληρωμή μέσω τρίτης τράπεζας και όχι από την ίδια τράπεζα, θα επιβαρυνθείτε με το κόστος του εμβάσματος και των δύο τραπεζών. Σε κάθε περίπτωση το lymola.com διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει την παραγγελία σας εάν γίνει μεταφορά από τρίτη τράπεζα με χρέωση του παραλήπτη των χρημάτων με τα έξοδα εμβάσματος και μέχρι καταβολής αυτών στον τραπεζικό λογαριαμό.

Τρόποι Τιμολόγησης

  • Απόδειξη λιανικής κατά την παράδοση του προϊόντος στο χώρο σου.
  • Τιμολόγιο στην περίπτωση ελεύθερου επαγγελματία ή εταιρείας. Δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου στο τελικό βήμα της καταχώρησης της παραγγελίας (στοιχεία τιμολογησης).

 

Σημείωση

  • Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ το www.lymola.com επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.
  •  Οι πελάτες εκτός Ευρωπαικής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν έπιπλέον χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.