ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για αγορές άνω των 30 ευρώ *Εξαιρούνται ΔΠ*

ΑρχικήΒΟΗΘΕΙΑΠολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

'Εχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε μέσω του lymola.com εντός 14 ημερών μετά την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. 

ΒΗΜΑ 1. ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ (+30) 210 6847410
Πριν επιστρέψετε τα προϊόντα, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30) 210 6847410 (Δευτέρα-Παρασκευή 9 π.μ.-5 μ.μ.) ή μέσω e-mail στη διεύθυνση info@lymola.com
 
ΒΗΜΑ 2. ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Συσκευάστε προσεκτικά τα προϊόντα και συμπεριλάβετε το Δελτίο Αποστολής της παραγγελίας. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκαν και εσείς να εξασφαλίσετε ότι:
  • Η συσκευασία είναι ακέραιη χωρίς φθορές και σκισίματα
  • Το προϊόν δεν είναι αλλοιωμένο και δεν έχει δοκιμαστεί / χρησιμοποιηθεί
  • Το προϊόν δεν έχει έρθει σε άμεση επαφή με το δέρμα
  • Το προϊόν βρίσκεται σε τέλεια/άριστη κατάσταση που να επιτρέπει την επαναπώλησή του και δεν έχει αποσυσκευαστεί (δεν έχει αφαιρεθεί το πλαστικό περιτύλιξης και βρίσκεται στην αρχική του κλειστή ή σφραγισμένη συσκευασία, με αξεσουάρ, οδηγίες, κλπ)
  • Θα πρέπει να γίνει επιστροφή ολόκληρου του πακέτου σε περίπτωση ειδών προσφοράς  
ΒΗΜΑ 3. ΑΠΟΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ
Κάθε επιστροφή θα γίνεται στην ακόλουθη διεύθυνση:
COSMEDEL ΜΟΝ. Ε.Π.Ε.,
Διεύθυνση: Φράττι 5, Περιοχή Φούσα,
Κορωπί Αττικής, Τ.Κ. 194 41, Ελλάδα.
 
Η μεταφορά και οι χρεώσεις για τα προϊόντα αποτελούν ευθύνη του πελάτη.
Παρακαλούμε να διατηρήσετε την απόδειξη με τον αριθμό αποστολής για να κατοχυρωθείτε για την αποστολή τους στην ατυχή περίπτωση που δεν λάβουμε το επιστρεφόμενο δέμα. Δεν μπορούμε να δεχτούμε την ευθύνη για τα επιστρεφόμενα δέματα που χάνονται κατά τη μεταφορά.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Αφότου το προϊόν επιστραφεί στις αποθήκες μας (Φράττι 5, Περιοχή Φούσα, Κορωπί Αττικής, Τ.Κ. 194 41, Ελλάδα) και πληρούνται οι προδιαγραφές με βάση τους Όρους Επιστροφών (δείτε Βήμα 2), τα χρήματα, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής της αγορά σας, θα επιστρέφονται εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης κατά τον ίδιο τρόπο που έγινε η εξόφληση. Εμείς θα σας στείλουμε ένα email ειδοποίησης όταν πραγματοποιηθεί η επιστροφή των χρημάτων. Ο χρόνος για να δείτε τα χρήματα στον λογαριασμό σας μπορεί να ποικίλλει και καθορίζεται από την εκδότρια τράπεζα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τράπεζα σας για περισσότερες λεπτομέρειες.
 
ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας χωρίς επιβάρυνση με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων, αποστέλλοντάς μας email στο info@lymola.com με τον αριθμό της παραγγελίας σας, το ονοματεπώνυμο που την πραγματοποιήσατε και το τηλέφωνό σας. Θα λάβετε email απάντησης ότι η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί.  
 
ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Εαν η παραγγελίας σας περιέχει ελαττωματικά/προβληματικά προϊόντα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@lymola.com  για να κανονίσουμε την αντικατάσταση των προϊόντων.
 
ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ Ή ΧΥΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Θα αντικαταστήσουμε άμεσα το δέμα σας εφόσον μας αποστείλετε φωτογραφία/ες στο email μας info@lymola.com με τα κατεστραμμένα ή χυμένα προϊόντα της παραγγελίας σας. 
Επίσης, θα πρέπει να μας αναφέρετε τα στοιχεία σας (τηλ. επικοινωνίας, ονοματεπώνυμο και τον αριθμό της παραγγελίας).

Η διαδικασία θα πρέπει να γίνει σε 24 ώρες από την στιγμή που έχετε παραλάβει το δέμα σας από την εταιρεία courier. 

 
Χρήσιμες Σημειώσεις
• Οι επιστροφές αποστέλλονται αποκλειστικά και μόνο στην διεύθυνση που αναγράφεται στο Βήμα 3.
• Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής που αναλύονται παραπάνω, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα επιβαρύνουν τον ίδιο.